Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Снимки: Емануел Шардт, Забелязано във ВарнаБилото на Варна

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgСнимки: Емануел Шардт, Забелязано във ВарнаБилото на Варна
Коментари Харесай

Велосипедист публикува потискащи кадри, околностите на Варна са се превърнали в грозно бунище

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Снимки: Емануел Шардт, „ Забелязано във Варна ”

„ Билото на Варна - Бунището на Варна. От Виница до Аксаковска гледка на доста места в гората и по полето има тонове с отпадъци! ” – това показа в групата във Facebook  „ Забелязано във Варна ” запаленият велосипедист Емануел Шардт.

По време на своите преходи в покрайнините на града той е забелязал най-малко няколко противозаконни сметища, на които има струпани купища боклуци от всевъзможен тип.



„ Мисля, че виновните за това би трябвало да си носят следствията, а за това господин Кмета би трябвало да направи нещо по въпроса! Поствам тези фотоси особено за хората, които не вървят да се разхождат в гората или да карат колело по билото, да видите за каква бедност става на въпрос ”, написа варненецът.





PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Пр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР